burday c0unt

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 26 January 2013

AKU KAH YG B'SALAH ??


video

Assalamualaikumm (:

Lama dh tak update blog neyh,kerna sesungguhnya bila mo0d cuti da smpai

suma kerja tak m'jadi ..except makan,tido,mandi *nmpk sgt alasan je tuu..

ataupun dlm bhsa kampungnya d'panggil "MALAS'..hee

okeyh, msti korang t'tnya2x kan,y ak letak video kat atas tuh?? apa motif aku??

hmm,sejujurnya ak pun xtaw np ak upload dis video..

N0 REAS0N !

tapi yg pastinya video ni amat sedey & got it's own sentimental value..^_^

alang2x dh masuk bab sentimental ni kan,ak nak wt curahan perasaan sikit la..huhu

apa3x?? takmao dgaq-takmao taw?? tak kesah sila tutup mata,dan pekakkan telinga anda..haha

sebenarnya kan, ak da s0wg mmber ni..

dye ni dh da kapel..apa yg ak bole katakan,dye ni syg thp gaban punya kt gF dye..

walaupun ak tak la penah jmpa awek dye,tp ak bole rsakan mcm mana perasaan dye kat awekk dye..

haha,da mcm nujum pak belalang la lak kn!

but,suddenly they are CLASH..

ak taktaw atas reason apa..

tak kan la ak nak nyampuk haL rumah tangga orang kan

tu kepochi namanya* ak bukan that type

tp kdg2 ak t'pkir,ak ka punca depa clash??

tapi kalau ikut logik tak mungkin ak puncanya,sbab gf dye xpenah kenal ak

except klaw mmber ak yg cerita..

ak takut ak lhaa punca depa clash,yelah sbab ak bole tahan rapat gak ngan mmber ak ni..

mana la nak tw kn..pompuan kt cpt jelezz,!

mana ak tw?? choyy,sbab ak pun p0mpuan jugak..haishh

tapi kalau ak la puncanya,ak minx maaf lhaa, :(

ak snggup g ckp kt gf dye yg ak ngan mmber ak( Bf dye) ni tadak pa2..

kami tak lebey dari status sahabat..

asalkan diorang baik semula..hmm

tapi patutkah ak wt macam tuh?? klaw ak p ckp kt gf dye,then

suddenly diorang break because of other reason

tak ke MEMALUKAN DIRI SENDIRI namanya..

dh la memalukan dri sdrix,pastu t'bongkar lak kes ak rapat ngan bf dye..

elok dye taktaw,dye bole taw kuwt klaw cmni la gaya ak..

hoishh,it's complicated!

apa patut ak buat?? arghh* menjerit ibarat ada kt atas kaki bukit

No comments:

Post a Comment