burday c0unt

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 18 February 2014

Is about us

Assalamualaikumm & hyep semua (:

rasa macam dh lama lak tak mencontiang kt blog neyh..huhu

ohh ya,before terlupa nak ucap selamat memasuki sem baru guyss;

pejam celik tuptuptup dah sem akhir rpnya diri ini,and most important part

21y/o already :( *feeling old enough* hehe..

coretan kali ini more kepada personal matter..

alhamdulillah, walaupun cuti sem aku baru-baru ni just

only 1week compare to other (1month)*beza kan*

but,i finally made it..ak akhirnya berjaya solve problem yg sejujurnya membelenggu dri ini ak selama 

beberapa tahun ni..Berkat dari pertolongan buddy ak yg kecik molek ni ,knwn as--> Hum & she still available,hehe :P



Hum,kalau hg baca blog neyh,ak nk ckp ;-

thanks sbab selalu ada di sisi aku time aku susah & senang dari form1 until now;

thanks sebab selalu paham aku,pujuk aku bila aku sedey *walaupun selalunya xpenah mjadi*--> need extra practice ,indeed =D

thanks for lending me your ear & shoulder whenever i need;
thanks jugak sbab always jadi my "Partner Crime" & pelakon tambahan dlm kisah hidup aku
*walaupun kaku*,haha;

thanks always sabar ngan minah cerewet,,gila-gila,potpet2x non stop,kerekk tapi comell ni,oo0ps,haha!

ak harap agar friendship kita ni berkekalan sampai bila2x..

#justimagine ak & hg dh tua kerepot,gigi pun dh tadak da tinggal gusi ja,rambut pun dh beruban tp ak 

maintain comel dari hg,hehe,duduk atas pangkin smbil dok gelak2 cerita psai kita time zmn muda mudi dlu2x

 ditemani oleh husband a.k.a Atuk dh la time n cucu cicit kita...kahkahkah,

Gila luas imagination aku..@_@

done part I,next chapter in Part II,

coming soon (:

stay tuned!   


No comments:

Post a Comment